Litt fersk mynte, jordbær- og/eller sitronskiver hever smaken. Den som har ein gammal hage, har som regel ei real klynge med rabarbra, ofte dyrka fram som ei årviss glede takka vere solide doser møkk
Dette ble et Soverommed de SORTE og HVITE Kontrastene som jeg Liker så Godt. Tilleggsopplysning her er at døren som er blitt til GAVEL har blitt skruet fast DIREKTE på veggen med skruer
Jeg krydrer min variant lett med varme krydder som allehånde, og siden libaneserne har kikerter i moussakaen (ikke kjøtt) er dette perfekt kjøttfri mandag-mat, både for den som er ny i vegetarmatlandskapet og de som er mer drevne
Man tror at de første kikertene vokste frem i det som i dag er sør-øst-Tyrkia og siden fønikernes storhetstid noen århundrer før vår nåværende tidsregning startet har de vært en viktig næringskilde for mennesker
Varier kjøttmiddagened noe annet enn svin, varier kjøttmidagene med fisk- og vegetarmat. I det siste har media kunne fortelle oss at det har vært en økende vekst i salget av svinekjøtt i Norge
Dette er et utsnitt av et par gardinkapper som blei hekla i beige garn - Mayflower hette det. Det kan jeg trygt skrive under på at er ei spesiell historie, gitt
Litt C-vitamin, lite energi, men mye vann, nesten hundre prosent. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia
Her på Sandøya har jeg tilgang til en relativ sto frukthage, noen vil kanskje gå så langt å si stor, og med en høst som i år så gir det utrolig mange muligheter
Jeg skal servere dem langtiddstekte lammelår med bakte og røkte paprika og aubergine, peccorinogratinerte poteter med sjampinjong og løk og en rødvins- og shitakebasert brun saus
En romantisk historie - en herlig middag ♫. 'Stålet lam' - Klar til steking. For at ingen skulle oppdage dem så forseglet de alle ingrediensene i en leirgryte og begravde den med varmt glør under bakken, dekket den til med jord, og lot den brasiere sakte, til den ble ferdig
Pasta med pesto og laks er en innertier og vi sier så enkelt som tommel-opp. Den er jo populær og kjent for matglade folk- som meg og jeg antar at du også havner i den kategorien siden du leser en matblogg i gitt øyeblikk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.