Norsk hummer serveres enklest og best med nystekt loff, majones og sitron. Koking av krabbe. Krabber bør ikke oppbevares mer enn 1 døgn i kjøleskap før de spises eller
Skyll gjerne med kaldt vann og la renne av. Bland alt sammen i en stor bolle sammen med salaten. Vend inn pestoen, litt olje og krydre med salt og pepper
Den passer til både fisk og skalldyr. Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Bytt ut majonesen og aiolien til rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
Jeg bare blanda alt i et litermål, vispa med en gaffel og stekte de i panna. Den ene under er med litt skyr og bringebær - den andre gulost og hamburgerrygg
Jeg brukte blinis som en forrett denne gangen med tre forskjellige toppinger av skalldyr og sjømat. Blinis er en form for russisk pannekake med lange tradisjoner
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både medskalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
Denne er fylt med laks, egg, krepsehaler, reker, dill, majones, cremefraiche…fikk du vann i munnen. Ta en kald god hvitvin som passer til skalldyr og hell i glasset, finn et lekkert fat og skjær deg et stort stykke
Damp blåskjellene i en kasserolle med lokk. Fres hvitløken i en varm panne med halvparten av oljen. I mellomtiden, kok Spaghetti til den er al dente og la vannet renne av før du blander pastaen med sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.