Sommergryte med fisk og skalldyr
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg blåskjell
  • 700 g blandet fisk (f.eks. kveite, breiflabb, laks og/eller torsk)
  • 200 g rå skalldyr (f.eks. scampi, kamskjell eller sjøkreps)
  • 1,5 dl hvitvin
  • 1,5 dl fløte
  • 6 ss smør
  • 4 ss olivenolje
  • 4 fedd hvitløk
  • 2 sjalottløk
  • 1 fennikel
  • 2 gulrøtter
  • 4 vårløk
  • 1/2 romanesco eller brokkoli
  • 1 liten bunt gressløk
  • 2 ss hakket estragon, persille eller kjørvel
  • 1/2 sitron
  • salt og kvernet pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.