BeurreBlanc er en mye anvendt og klassisk saus, som er genial å ha på reportoaret. Den er ganske enkel, men supergod og kan varieres i stor grad hva gjelder smak
Hvis du serverer rødvin til skrei bør du velge en vin med snille tanniner, bra syre og frisk frukt. Du kan også bruke skrei i skiver og la de trekke i vann ( se tips legger ned på siden)
Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuré og chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig. Det er ett eller annet av torskens …usmak som ikke er tilstede i skreienog faktisk gjør den ganske så spiselig
Så jeg kan trygt anbefale denne enkle, deilige og kanskje litt uvanlige kombinasjonen medskrei. Jeg blir aldri lei skreiog torsk så det spiser vi ofte når det er sesong
En observant leser av bloggen min (Lena som har masse erfaring fra Milano) har kommentert at drinken oprinnelig er fra Veneto og at den heter Spritzer og er laget med hvitvin, ikke prosecco
Fjern skinnet og skjær skreifilet i serveringstykker. Hva passer vel bedre sammen enn fersk vandrende torsk og kaviar medtorskerogn fra Lofoten/Vesterålen
Enda en deilig fiskemiddag av all den skreien vi kjøte i vinter. Ta fiskestykkene forsiktig ut av formen og legg på tallerkener sammen med grønnsaker og poteter
D. e. t. r. f. b. u. a. –. o. g. d. h. l. i. å. s. k. ,. v. n. y. p. m. …. 1. L. ø. j. 2. M. H. B. æ. 5. 0. R. /. E. K. -. (. ). P. F. I. G. c. 3. ×. S. Å. J. N. V. A. T. w. t g. d l
Jeg har gått og lusket rundt matbutikken en uke nå, var visst problemer med leveransen, men nå er fryseren full (så forvent noen skrei-oppskrifter fremover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.