En herlig duftende gryte som står og putrer bærer bud om en lat lørdag. Noen ganger må jeg bare lage mat til mange, selv om vi bare er to eller tre som skal spise
Beurre Blanc er en mye anvendt og klassisk saus, som er genial å ha på reportoaret. Den er ganske enkel, men supergod og kan varieres i stor grad hva gjelder smak
Idag prøvde jeg noe nytt med skreien – den fikk seg et femtenminutters vorspiel bad i saltlake. Skrei med beurre blanc, ovnsbakte rotgrønnsaker og fennikelsalat
Fileter fisken og fjern alle bein. Server med grønsaker og eple beurre blanc. Varm smør i panna og steik auren med skinnsida ned, snu den og steik ferdig på
Her kommer en knallgod oppskrift på vaniljeis til dere som har ismaskin. Det går selvfølgelig an å bruke den gamle "røre-hver-halvtime"-måten, men da kan jeg ikke love suksess da jeg ikke har prøvd det med denneoppskriften
Stek i olje i noenminutter. Dennehyrdepaien ble egentlig til som et resteprosjekt. Jeg hadde en del grønnsaker jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med, og siden mandelpoteter var blant grønnsakene, kunne jeg lage hyrdepai
Spaghetti og kjøttboller blir aldri det samme med disse kjøttbollene. Vi pleier å lage en ekstra stor porsjon, så fryser vi ned i middagsporsjonsstørrelser og har deilige middager til de dagene vi ikke har så god tid
♥ Lukas elsker å bake, og sidenformen ikke er på topp ( babyene/gutta er blitt forkjøla, og nå også jeg) passet det perfekt å finne på en koselig inne-syssel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.