jeg penslet minemed litt Bremykt etter de var ferdigstekt. Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tid til frokost og tid medfamilie/venner
Nystekte rundstykker, gjerne bare med smør på, eller god ost eller syltetøy, er kjempegodt. Som med annen gjærbakst er det best å fryse disse straks de er avkjølte og så heller ta opp og tine det som trengs, da smaker de ferske hver gang
Scones med lemon curd og krem. Vil du ha noe skikkelig godt så anbefaler jeg å prøve scones med pisket myk krem og Oliviers & Co sin sitonkrem, den er syrlig, søt og har en deilig kremet konsistens
Nyt dine fine lyse glutenfrie rundstykker med ditt favorittpålegg. Oppskriften kan med små grep endres slik at den kan brukes til boller, hamburgerbrød eller varieres med ulike fyll
Mix kremosten med melis med en mixer så det blir en luftig og kremete masse. Mix krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen
Samtidig har hun diabetes, så jeg prøver å ikke lesse på med for mye karbohydrater. Et spørsmål som ofte går igjen blant PT kundene mine er- Må jeg lage egen middag til meg, og en annen til familien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.