Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tid til frokost og tid med familie/venner. Tilsett melken og sett kjøkkenmaskinen på lav hastighet først så ikke alt fyker rundt omkring i kjøkkenet
Det er ikke det at jeg ikke liker å se bilder på Facebook av vellykkede mennesker som går lange turer på ski i solskinn eller andre som slanger seg på stranden i syden
Dampende ferske fine runstykker med deilig stekeskorpe og solsikkekjerner på toppen. Jeg hadde litte granne salt på toppen av dem før de gikk inn i ovnen, og det ble fantastisk godt
Scones er perfekt på en søndag, de er raskt å lage og lang steketid trenger de heller ikke. Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Lik dette
Dette er oppskrift på mine fine rundstykker som vi gjerne lager til både hverdag og fest. Trill ut runde eller avlange rundstykker og sett dem på et bakepapirkledd stekebrett
Da er det kjapt og enkelt og ta opp å tine når man har lyst på noe ekstra godt til frokosten. Begynn på lav hastighet og øk så til medium etter hvert som deigen samler seg
Enten det er middag eller pålegg er det få ting som ikke lar seg kombinere med fine rundstykker. Jeg pleier ikke være så nøye på om jeg bruker margarin eller smør, men disse smaker definitivt best om du bruker ekte meierismør
Syntes det var best uten mel på benken ved utbaking. Fine rundstykker som smaker fortreffelig. Bak ut rundstykkene/pølsebrødene, og la dem heve i 20 min på stekebrettet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.