Jeg tok utgangspunkt i mikrokaken som jeg har postet oppskriften på mange ganger, men denne gangen stekte jeg den i ovnen. Du kan også steke kaken i mikrobølgeovnen på maks effekt i 2 -4 minutter
1 egg
30 g mocca-protein, eventuelt annen tørrvare
2 ss
mandelmel, eventuelt annet mel
2 ss
kakaopulver
1 ss
sukrin
1 ts
bakepulver
6 dråper
stevia sjokolade
1 -2 dl
vann, jeg brukte en blanding av melk og vann
Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus. Ha hakket løk i en gryte med noen dråper olje og «svi» av løken
Ha i kokosmel, proteinpulver og kakao. Sjokoladekremen laget jeg av philadelphia ost, mager kesam, kakaopulver, sukrinmelis og noen dråper steiva sjokolade
I den sammenheng var Guri, Guris bror, hans kjæreste og jeg oppover for å hjelpe til med festen. Bilinis med seterrømme, kaviar og selvplukkede forvellede traktkantareller Hovedrett
Jeg hadde tenkt å fylle den med hjemmelaget vaniljesaus og bringebær, men innen jeg var klar til å fylle terten med bringebærene var mesteparten av bærene forsvunnet på mystisk vis
Da er helgen i gang og det kribler i løpefoten. Jeg er morgenfugl og trener stort sett hver dag før jobb, men allikevel er det helgetreningene jeg liker best
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
Så hvorfor ikke kamskjell og hjort, eller hva med «Seafodd and forest». Vi går rett på oppskriften av dette ville sjødyret og det møre, gode skogsdyret
Denne grisen har levd et godt liv ute i skogen før den havnet på mitt middagsbord. Salt og pepper. Bruk høy varme, smelt smøret i en stekepanne og bland i oljen
Få ingredienser, rene smaker og smaker himmelen. Godt smør og Olivenolje. Flaksalt og pepper. Ha kantareller, hakket hvitløk, løk og chili i en stekepanne
Tilsett resten av sukkeret og pisk til du får en stiv masse. Rør så inn eddieken og maizenamelet. Legg et bakepair på stekebrettet og smør utover marengsmassen i diameter som en kakebunn
Vi har også små søskenbarn som gjerne vil kome innom på denne spesielle dagen. Då er det viktig å ha ein god deig som er lett å jobbe med, og som rekk til to hus, mange store hjarte og endå nokre figurar som kan illudere dei som bur i det fine huset
Bent hadde mange idéer og ønsket et øl med typiske norske ingredienser som skulle gå godt til mat. De valgte til slutt brennesle, løpstikke, lavendel og granskudd
Bildeopplastningen på blogg har gått ekstremt tregt i kveld, det har passet dårlig, ettersom jeg har satt meg et lite mål om at jeg fremover skal klare å blogge litt tidligere på kvelden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.