gresk yoghurtmed byggryn, valnøtterogfriskebær. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Byggryn er sunt og godt og kan brukes til såmangt alt fra supper, middager, grøt, desserter og frokost /lunsj Her kommer et frokost og lunsj tips med byggryn toppet med gresk yoghurt, valnøtter, friskebær (bringebærogjordbær) og honning
Mørk, klissete sjokoladebunn med masser av sjokoladesmak toppet med en fyldig sjokolademousse tilsatt gubbens dyre Cognacog deilige, søte, norske bær på toppen
Nå smaker det godt med en sunn, frisk og sommerlig dessert. Ingredienser Vaniljekesam fra Tine Ferske jorbær Ferske blåbær Ferske bringebærFriske mynteblader Fremgangsmåte Skyll bæreneog legg de på et tørkepapir eller lignende slik at de får tørke seg [
Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Legg den andre halve kakebunnen oppå marengsen og pynt den med de bærene som er igjen, og mynteblad. Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Sjokoladekakemedvalnøtter. Rask og enkel smuldrepai med røde plommer ogvalnøtter. Ha bringebær, blåbær eller jordbær i og dryss litt hakkede, ristede valnøtterog melis over til slutt
Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.