bland så smør å nesten all kulturmelken med det tørre. sikt melet og tilsett kanel og sukker. 5 kopper hvetemel 2 kopper sukker 1 kopp smeltet smør 4 kopper kulturmelk 2 Ts natron nesten en pose kanel
Med nye produkter på kjøkkenet tenkte jeg ut at jeg skulle prøve å lage noen nye makroner. Kanel brukes både i kaker og på grøten, og nettopp derfor valgte jeg kanel som krydder
Bruk en kjevle og kjevle ut til deigen er passe tjukk , pensle på smeltet smør , smør over et tynt lag med vaniljekrem , dryss til slutt over sukker og kanel
Bland væske, melis og fiberhusk i en bakebolle eller med kjøkkenmaskinen. Strø over sukker og kanel. (Om du bruker tørrgjær skal den nå i sammen med melet)
Etter timer ute i snøen smaker det godt med rykende ferske skiver av kanel brød. Like før du setter demi ovnen kan du pensle dem med vann (eller egg) og strø på perlesukker
Disse lune bollene medkanel og sukker bare smelter i munnen. Tilsett så mesteparten av melet med tørrgjæren og rør deigen sammen men ikke mere, den skal ikke bli seig
HAVREKJEKS MED EPLE OG KANEL HER ♥HJORTEGRYTE HER ♥SAFTIG BLÅBÆRKAKE MED VANILJEKREM HER ♥KREMA GRØNNSAKSSPAGETTI MED LAKS HER ♥SUNNE VAFLER MED NUGATTI HER ♥HJORTEKARBONADER MED STEKT LØK, POTETBÅTER OG KVITLØKSKREM HER ♥GROV MIDDAGSPAI MED SPEKESKINKE, FETAOST OG ASPARGES HER ♥EPLESYLTETØY MED DADLER HER ♥KREMA GRØNNKÅLSUPPE HER ♥AUBERGINE PIZZA HER ♥Besøk meg vidare på
Jeg tror det hele startet med min mormor Josefine som kom til Norge fra Ungarn rett etter krigen. Hun var såpass glad i bakevarer, at jeg husker da jeg var mindre så våknet jeg av duften av nyristet loff, julekake eller som på bildet kanelbrød til frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.