DET BLE EN ENKEL RABARBRAKOMPOTT. Den første smaker alltid best. Så kan man kose seg utover mot St. Hans, med supper, sorbeter, grøt og kanskje syltetøy
Friske urter, kortreiste deilige Vestfold grønnsaker og siden Petter også er kokk. I morgen skal jeg delta sammen med Vestfoldkokkenes Mesterlaug på Staverndagene og Fiskefestival
Stella polaris er en friteatergruppe som har tilhold her i Vestfold. DET SA HAN ENE BERGERNSEREN. HAN ANDRE SA IKKE MYE, HAN BARE SÅ LYKKELIG UT OG SPISTE
Vi saltbakte noen morenepoteter til, fine runde, små poteter som har vokst i morenejord i Vestfold – herlige og møre ble de, og kjøttet – det falt av beinet – mørt som bare det
Jeg heter Bettine, 27 år, bor i Holmestrand i Vestfold, er snart ferdig med en bachelor i ernæring, alene med sønnen min Orion på 4 år og har en kjæreste
Sesongstarten for Kakekrigen er 4. For et år siden, skrev jeg. «2014 har vært et fantastisk år for Idéfull, hvor bloggen min og jeg har opplevd et stort steg framover og mye morsomt i bloggverdenen
Jeg brukte nypoteter fra Vestfold, gulrøtter fra Langåkergarden på Jæren og rød spisskål fra Toten. Selv en enkel gryterett kan serveres som fin selskapsmat
Skjærgårdsløk fra Vestfold ruler. Vi er igang. Velkommen til Mitt Kjøkken Ruler i Sørkedalen. Å så spennende det har vært å være med på Mitt Kjøkken Ruler
Sammen med den tyske pølsemakeren Thomas Buschhaus på Stokke i Vestfold, lager de Currywurst, Bratwurst, Merguez, Wiener-art, Pure-svin, og Pure-storfe
Det som er supert med både Vestfold og Petters kjøleskap er tilgangen på fantastiske råvarer. Bryllupsmenyen Nyttårsmenyen 2010/2011 90 000 treff og 9 retter Mai meny Sous Vide kurs med Petter Beyer Fingermat meny påsken 2012 Vestfold Kokkenes Fiskefestival Bondens Marked Bergen 28
400 g karbonadedeig/ 2 ss olje/ 1/2 kål/ 1 ts salt/ 1/4 ts pepper/ 1 ts paprikapulver/ 1 ts soyasaus/ 1 1/2 dl vann/ 1 ss rømme/ salat til 4, eks Isberg eller Vestfold/ 1/2 paprika/ 1/2 agurk/ ca 1/2 glass fetaost i olje/ Sellerirot, 2 stk (hele)/ rapsolje/ litt til salt til sellerirota, gjerne med litt smak. Tweet This Post 400 g karbonadedeig/ 2 ss olje/ 1/2 kål/ 1 ts salt/ 1/4 ts pepper/ 1 ts paprikapulver/ 1 ts soyasaus/ 1 1/2 dl vann/ 1 ss rømme/ salat til 4, eks Isberg eller Vestfold/ 1/2 paprika/ 1/2 agurk/ ca 1/2 glass fetaost i olje/ Sellerirot, 2 stk (hele)/ rapsolje/ litt til salt til sellerirota, gjerne med litt smak
Far min tok turen frå Vestlandet til Vestfold for å hjelpe til med å sette opp eit isolert hus på godt og vel lag 3 kvadratmeter innvendig første året då kyllingane blei til små høns
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.