400 g
karbonadedeig/ 2 ss olje/ 1/2 kål/ 1 ts salt/ 1/4 ts pepper/ 1 ts paprikapulver/ 1 ts soyasaus/ 1 1/2 dl vann/ 1 ss rømme/ salat til 4, eks Isberg eller Vestfold/ 1/2 paprika/ 1/2 agurk/ ca 1/2 glass fetaost i olje/ Sellerirot, 2 stk (hele)/ rapsolje/ litt til salt til sellerirota, gjerne med litt smak
Vi lagde fiskepanna på en av de første januardagene som kom med et snev av dagslys. Ha kokte poteter til, alternativt blomkålris eller stekte sellerirotstaver
Jeg steker de som regel i en panne med masse olje, men denne gangen hadde jeg så mange andre prosjekter gående på kjøkkenet samtidig, at jeg tenkte å gjøre det enklere for meg selv ved å bare sette de i ovnen og la de ordne seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.