Hell over tomatsausen og kok inn litt. en sen middag. Skrevet 03. 02. 2015 klokken 00. 01. Etter mange timer på jobb i dag, har jeg endelig funnet roen
Fordi dagen i dag har vært totalt uten normal struktur sitter jeg akkurat nå og spiser lunsj. Står på vei ut igjen, denne gangen i stallen, så det ble noe raskt
Vi lager noen ganger grøt til frokost, og nå er det gjerne havregrøt. Tidligere var det hirsegrøt, før vi begynte å spise havre igjen, og noen ganger blander jeg hirse og havre
Knekk aspargesen g skjær til endene. 75 g spisskål5 grønne asparges1/2 grønt eple1liten bunt dill1 limeRaspoljePersilleHavsalt og kvernet pepper1ss gresskarkjerner2ts jo frueoljeSitruspressene fra er perfekte til å lage denne salaten
Har dere sett den fantastiske kjøkkenhagen til Bengtgården. Ønsket om større hage og mulighet til å dyrke egne salater og grønnsaker blir ikke akkurat mindre av Vibekes fantastiske bilder, men på grunn av plassmangel og lite forarbeid har vi gått for "light"versjonen på verandaen i år
Man blander først gjæren sammen med vannet, før man tilsetter resten av ingrediensene. Standard hos oss er at vi har en liten del til prinsessen vår som kun består av skinke og ost, mens resten av pizzaen består av Christian's marinerte biffkjøtt og gjerne litt paprika
I kantinen har vi. en ide om at mest mulig skal være laget fra bunn av. Hel og halvfabrikate. produkter kan være gode, men hjemmelagede produkter er enda bedre og populære
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.