Fordøyelsenvår tåler bedre gluten fra spelt enn fra hvete. Etter mye mas fra venner og familie, har jeg fått tillatelse til å dele oppskriften på bloggen
For alle oss som elsker Oslo er dette gode nyheter fordi du får med deg absolutt alt om hva som skjer på kulturfronten, Oslo-nyheter, anmeldelser, ALT som er viktig og få med seg
Men nå er våren her og det betyr at grønnsaksposen begynner å by på litt andre ting. På vinterstid er det ikke veldig mye norske grønnsaker å få tak i, så da blir det mye rotgrønnsaker og rødbeter, men jeg er uansett fornøyd med å få kortreist mat uansett om det er litt mindre variert på vinteren
Idag hentet jeg noen pakker som lå og ventet på meg på posthuset. Håper du har det bra, og nyter vårstemingen (i alle fall har vi det i Trøndelag idag)
Vend inn sausen, og dryss over dei bakte cherrytomatane og vårløken snitta i ringar. Ikkje noko pretensiøst eller staseleg, men god, smakfull mat som det er lett å like
No skal min nye blogg være raskere med god oversikt og skikkelig søkefelt. av innhold og oppskriver er flytta over, så du finner absolutt alle oppskrifter på min nye blogg, i tillegg til alle nye eg har lagt ut sida eg bytta blogg for 2 måneder sidan
Det er så nusselig med sånne korte kjoler, sånne som slutter såvidt under bleien. Den litt vimsete sauen nederst på skjørtet prøver å hoppe over gjerdet (i fall dere ikke så det, lizzm
Ååå som jeg har GLEDET meg til å fortelle dere om disse. Det ser kanskje ut som helt vanlig pølser, ja du vet, de som man kaster i seg de ettermiddagene hvor storebror skal på fotballtrening og vesla på turn
Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Her ser vi rett mot Bø i Vesterålen ♥. Snuppa storkoste seg på stranda, lagde mange fine "kaker" og pynta de med blomster ♥
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.