Jeg fylte min sconesmed spinat, hamburgerygg, ost, paprika, tomat og agurk. Jeg fikk 9 passe store scones av denne røra. Legg med en skje på bakebrett med bakepair og stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter
Sitter her å nyter nybakte grove scones til lunsj, som jeg skal friste dere med nå. Scones trenger ikke hevetid, og et stort pluss er at de er grove og full av sunne næringsstoffer
Til slutt skal du sitte igjen med en deig som er litt klissete men litt hard. Derfor tenkte jeg å vise dere en enkel scones-oppskrift som ikke tar lang tid å lage
Scones lages med bakepulver og er derfor raske å lage - som er bra når man er sulten om morgenen. Ingenting er bedre enn å starte dagen med en god frokost
Sconesmed ost og skinke er ikke bare utrolig godt, det er også veldig kjapt og enkelt å lage. Ha litt mel på bordet og ha på deigen Strø mel på toppen og drei deigen rundt mellom hendene så du får formet den til en fin ball flat den forsiktig ut til ønsket tykkelse del i firkanter, eller stikk ut med ønsket form
Oppsriften er fra et franskt bakemagasin hvor jeg har gjort mine forandringer – både i formen jeg har bakt den i og ved å bytte ut deler av sitronen medappelsin, så det har blitt en appelsinkake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.