Rør vannet sammen medyoghurtenog miks dette inn i det tørre. Ved første øyekast kan det se ut som jeg lager all mat fra bunnen og at lite som ikke er hjemmelaget kommer over dørstokken i dette huset, men det er ikke tilfelle
Det jo lille lørdag, og vanen tro poster jeg noe søt og sunt, men disse søte sakene er altså så sunne at mor kan spise en til frokost sammen med litt yoghurt, barna kan få den med i matboksen som et lite snackmåltid og hele familien kan nyte dem til kvelds en hverdag man har lyst til å kose seg litt ekstra
Det gjør dem ekstra saftigeog gode. Daniel har jo sin hobby i Frøya og jakt, og selv om selve jakten ikke ineteserer meg så mye synes jeg det er gøy å være med - på bærtur
Akkurat denne søndagen hadde jeg regnet med å sitte alene ved frokostbordet, så planene var heller difuse, men lunt og saftig frokostbrød trenger heldigvis ikke å kreve heving, elting eller tid
Vi snakker grove, mettende sconesmed en crunchy utside og en saftig, myk innside. Da anbefaler jeg deg å finne veien til kjøkkenet og slenge i sammen ingrediensene til denne helt nydelige sconesen
E-post. Ingen kommentarer. I Danmark kaller vi litt mykere rundstykker for boller, så i mitt hode er dette grove gulrotbollermed gresskarfrø og cottage cheese
Del gjerne kaken i to lag og smør litt glasur mellom lagene, dekk kaken med resten av glasuren. Lag mønster med baksiden på en skje eller lag stripemønster med en gaffel
Varm melken godt, hell over blandingenog rør sammen. Disse er saftige, grove rundstykker medgulrotog gresskarkjerner, supre til frokost, lunsj eller niste på skole og jobb
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.