La kjøttet ligge fremme på benken et par timer før steking. Begynn med gratinerte poteter. 700- 800. g mørnet kjøtt av storfe, svin, vilt eller kyllingfilet
Stek den på middels varme i litt smør - 3-5 minutter på hver side. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag. Kjøtt i mørke, eller sosekjøtt som den også kalles, var en veldig vanlig søndagsrett i gamle dager, på 50- og 60 – tallet. Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side til det er brunt. Oppskriften er beregnet på 4 personer
Aller best er det når du har fisket den selv, men det skal jeg ikke skryte på meg i dag. Nå som vi er på hyttetur med begrenset kokemuligheter, er det lov og koke dem i samme kjele
Har vært litt opptatt med juleutfarten i de siste dagene, så i dag serverer jeg dere en veldig enkel resteoppskrift, perfekt til en rask lunsj i løpet av romjulen
I går kveld koste vi oss med nok en rett inspirert av Gordon Ramsays kokkekurs på Vox. Jeg er veldig glad for at jeg har begynt å følge med på dette kokkekurset, for i tillegg til oppskrifter, kommer han med gode og nyttige tips
Ha litt smør på stekepannen og stek baconterninger pent brun og sett de tilsides. Ha en god klatt smør på stekepannen, la det bli brunt, strø salt og pepper på fiskestykkene og legg de i stekepannen
Legg eggblandingen over på et stort fat, eller en bolle. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.