Sett tett lokk på med en gang. Del paprikaenei to, ta ut kjernene og skjær opp i tykke strimler. Kok opp alle ingrediensenetil laken og rør til sukkeret er oppløst
Mais eller ris er ogsåveldig godt å ha ipaprikaen sammen med dette. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, ogi denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeigogdeilige urter som får godgjøre seg ilitt fløte
Dekk formen med et tett lokk eller aluminiumsfolie. paprika (tyrkerne har tilogmed en egen type som brukes til nettopp dette, littmindreogmed mye tynnere vegger enn paprikaenevi er vant tili Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
En deilig smakfull svinegryte servert medrisog salat. Slik gjør du kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme
Denne oppskriften er inspirert av en rett jeg fikk servert i Hellas en gang, den gangen var paprikaen fylt medris (som også er veldig godt), men jeg fylte minemedquinoai stedet, for det er både sunnere og mer mettende
Foliebaktsalmalaksmedchili, ingefærogfriske urter. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middagmed dessert uansett søndag, ogmed påske itillegg så må det bli godt
Oliven, hvitløk, ingefærog cashewnøttsmør kjøres glatt med en stavmikser. Frister det med en enkel fredagsmiddag eller bare et bare et litekosemåltid kan disse fylte paprikaene være tingen
Mos, smak tilmed salt og pepper og eventuelt mer eddik. Jeg har faktisk bursdag i dag, skal kose meg hos frisøreni dag, feiringenmed venner blir på lørdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.