Sammenlignet med rosabloggerne og de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Tror ikke det har vært en eneste helg på lenge med fint vær. Krydre til med salt og pepper. Strimletsvinekjøttmed appelsin og vårløk300 g strimletsvinekjøttPastaskruer 2 ss olje1 hvitløk1 bunt vårløk1 ts fersk ingefær Saften av en appelsin2 ss maisstivelse1 1/2 dl vannChili SaltPepperKok opp pastaskruene. 300 g strimletsvinekjøtt
Svinekjøttet fikk en god mix av krydder, som smakte veldig godt sammen med rotgrønnsakene. Hva da er bedre enn å lage en deilig rett med sesongens rimelige grønnsaker
Kutt paprika i i terninger og sleng det opp i gryten sammen med mais og asparges. 1 pk strimletsvinekjøtt1cosmosalatAgurkCherrytomater1 boks aspargesbiter1 paprika1 boks maisMatfløte1 sitronKrydder (pepper,salt,tikka masalakrydder,dill og hvitløkpulver)Fremgangsmåte. Lag marinade av krydderet som du blander sammen medsvinekjøttet (ca 30 min til marinering). På slutten så kutter du cherrytomater i 2 og lar de putre sammen med resten i ca 2 min. Istedenfor å bruke ris,pasta og lignende delte jeg 2 blader Cosmosalat i 4 deler og la under retten med agurkskiver over. -) 1 pk strimletsvinekjøtt
Serveres medsalat, tomat og lettrømme smakt til med litt honning. Salat - tomater. Stek svinekjøttet og bland det sammen med grønnsakene og en liten skvett vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.