Kutt paprika i i terninger og sleng det opp i gryten sammen med mais og asparges. 1 pk strimlet svinekjøtt1 cosmosalatAgurkCherrytomater1 boks aspargesbiter1 paprika1 boks maisMatfløte1 sitronKrydder (pepper,salt,tikka masalakrydder,dill og hvitløkpulver)Fremgangsmåte. Lag marinade av krydderet som du blander sammen med svinekjøttet (ca 30 min til marinering). På slutten så kutter du cherrytomater i 2 og lar de putre sammen med resten i ca 2 min. Istedenfor å bruke ris,pasta og lignende delte jeg 2 blader Cosmosalat i 4 deler og la under retten med agurkskiver over
Servert med enkel salat, bakt potet og mais kolberJeg kjøpte ferdig bakepoteter med aluminiumsfolie rundt,bakte de i ovnen på 200 grader celsius i ca 1 time. Servert dem med hvitløksmørJeg blandet 2 fedd med presset hvitløk med 100 gram smør. Kjøttet grillet jeg til de ble passe faste 2 fedd med
Start med å marinere kjøttet i god tid og gjerne kvelden i forveien. Svinejøttet er langtids marinert i koriander, lime, hvitløk, chili, ingefær og spisskummin
Salatmed mango, bacon og hvitløk. Server salatenmed et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Hell forsiktig noen skjeer med dressing over og rundt salaten. En lekker smakfull salat, som passer ypperlig til forrett eller når du har lyst på noe salt, søtt og syrlig ✿
Bytter gjerne ut den vanelige salatenmed denne til både pasta, grillmat og kyllingretter. Kutt tomaten i små terninger, finhakk løken og bland sammen med avocadoen
hakk opp kyllingen i småbiter og bland den sammen med grønnsakene. finhakk eple, rødløk, og paprika. ) å toppet med bacon så blir denne garantert en hitt
Med smak av middelhavet og ikke minst sommer er den ultimate salaten gresk salat. Krydre kyllingfileten med salt og pepper og stek den i litt olje til de er gjennomstekt
Topp med cashew nøtter og frisk koriander. Ha cashew i salaten sammen med finklippet koriander. Salaten er rask å tilberede ved å strimle alle ingrediensene tynt og helle over en rask sammenvispet thailandsk dressing
Skyll alle grønsakene godt, ha i ca halve pakken med ruccola. Dryss over fingersalt og ha i valnøtter, pinjekjerner, fetaost etter eget ønske og oliven
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.