La alt kose seg og få litt glans i pannen (ca fem minutter fra du tilsettergrønnsakene) Når timen har gått har du bacon og grønnsaker i gryten med kjøttblandingen sammen med vin og soyasaus
Det har den vært for meg, og jeg er nå veldig fornøyd med at jeg har funnet en oppskrift for dette. Det klinger godt, og for de av dere som spiser lavkarbo har sikkert tortillaen vært et savn
Dette er en klassisk rett med mye god smak av rødvin, bacon, krydderurter og storfekjøtt. Denne oppskriften har jeg arvet fra min mor, og den minner meg om min barndoms søndagsmiddager
Herpasser det ypperligmed den billige importerte biffen en får på forskjellige butikker om dagen. Spiser du ofte på kinarestaurant, har du sikkert ramlet over denne retten
Sausen er klar ♫♫ Årsaken til at kjøttet blir blandet med mel er at sausen skal bli god og tykk. Mongolia, som en gang var en del av Dsjengis Khans enorme imperium, er et steppeland med nomadisk kultur
Brun indrefileten i ei varm panne med nøytral olje på alle sider. Jeg har etterhvert mange favorittretter, en av mine absolutte favoritterer biff Wellington
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.