Hemmeligheten ligger i syltetøyet Strawberry Champagne Jam fra Stonewall Kitchen, som fås kjøpt i utvalgte Meny-butikker og spesial-/delikatesseforretninger i Norge (hør med importøren på firmapost@oluf
Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff. Det norske ordet roastbiff er ein halvt omsett versjon av det engelske omgrepet «roast beef»
Jeg blir ofte spurt om tips til hvordan man kan dekorere cupcakes eller kaker. Derfor tenkte jeg å samle videoene mine her, siden jeg har en del videoer på YouTube-kanalen min om hvordan man kan dekorerer cupcakes og kaker
Ikke bare er det höst, lördag och jeg har precis kommet hem från gymmet (tränar mot tjejvasan och though viking, så det er bare å stå på fremover) – det var også champagnens dag i går (som vi har bestemt oss for å feire en dag for sent haha)
Sjelden kommer jeg over retter hvor jeg umiddelbart ønsker å gjenskape herligheten. Men akkurat denne lokket med sin eleganse som jeg var så heldig å finne på Great British Chefs – en herlig og inspirerende gastronomisk kilde
Omtrent dobbelt så mange om du steker dem i mini-former. Pisk inn eggene, ett om gangen. ♥ Se også Pink Champagne Cupcakes som er laget med rosa champagne og en litt annen frosting
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.