Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Sprøyt på glasuren og pynt gjerne med non-stop eller annet fargerikt strøssel. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Synes heller ikke runden på butikken tar lengre tid enn de gangene vi gårpåmåfå rundt hyllene i butikken, uten handleliste, samtidig som vi prøver å planlegge og handle inn ingredienser til et par- tre middager
Her kommer oppskriften på rundstykkene barna laget i går, dette er ingen super oppskrift og det er greit for man måfå pisemat som lar deg skeie ut fra tid til annen
Dette var stas, og det er slikt som barn vokser på, det åfå ansvar og følelse av mestring. Min datter begynte med skolekjøkken forrige uke og da ble det laget betasuppe, og det smakte så godt at hun ville lage det igjen på mandag
Barnavåre er (dessverre) litt kresne på hva slags brød de vil ha, men dette halvgrove speltbrødet uten frø, kjerner eller nøtter var en skikkelig innertier
Klikk for å dele påTwitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påFacebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påPinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påReddit(åpnes i en ny fane)
Perfekt som gave til venner og familie eller på brødskiva til kvelds. Det eneste jeg hjalp til med var å bestemme mengde sukker til syltetøyet, så det ikke skulle bli så søtt
Avkjøles på rist, og de er klare for å bli servert. Ha alle ingrediensene i bakebollen og elt på lav hastighet i ca 10 minutter. Legg de såpå bakepapir, dekk til med handkle og la de heve i ca 50 minutter. Når de er klar for ovnen visper du egg og vann, pensler, skjærer et lite snitt på toppen og stek de på over- og undervarme 225 grader i 10-13 minutter avhengig av ovn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.