Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Jeg pleier å sette frøene til skålding kvelden før jeg skal bake eller før jeg drar på jobb
Her får du en oppskrift på "Oles frokostbrød" (Ole Morten Myhrer, kokk). Desserthjørnet Frukt & bær Galleri Heimebaka Hverdagsgleder Hverdagsliv Kjeks/småkaker Matretter Oppskrifter Syn på Sak Søte saker
Selv har jeg brukt en rød pesto som vi selger på Bakerinnen. Dette er et deilig smalfult brød som kan spises som det er eller serveres med suppe, salater og gryter
Og hva med å varte opp med søtpotet-brødpå lørdags- eller søndagfrokosten. Utrolig kjekke å ha som tilbehør til salat og supper, eller rett og slett i matpakka med godt pålegg
Eltefritt brød eller grytebrød er en grei måte å lage brødpå som krever ganske liten innsats. Pass bare på å sette deigen kvelden før - det tar bare et par minutter
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Skjær gjerne noen snitt i toppen av brødet så du unngår sprekker. Oppskriften gir 3 brød. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). Sett til heving på en lun plass i 45 min. Kna deigen littegrann før du deler den i 3 deler som du putter i hver sin 2 liters brødform. Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.