Halvstekte rundstykker hules ut og fylles med pisket egg, revet ost og strimlet spekeskinke. Topp med finsnittet vårløk, salt og pepper og du har et smakfullt lite måltid
I kjøleskåpet mitt er der no nokre pakkar medost som eg har fått attpå Gilde kjøtdeig. I nokre rettar bruker ein begge delar, men når ein til dømes lagar kjøtbollar, vert det nokre pakkar ost til overs
Lavkarbo – grove rundstykkermed Parmesan. Og så litt egg og melkeblanding til å pensle med. Googlet for å finne en oppskrift på grove rundstykker og synes denne hørtes spennende ut
Mine Fantastiske Grove Rundstykkermed Skinke og Ost. som en egen lunchrett , ha med seg på tur mat, som frokost, kosemat gjerne sammen med ett glass rødvin, , til kveldsmaten , eller i matboksen til barna
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
kjør alt utenom havregryn glatt med en stavmikser. frokost/lunsj/kvelds. form så deigen til rundstykker å legg de på ett stekebrett, trykk de litt flate
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum
Dersom du ønsker å lage færre rundstykker, halverer du bare oppskriften. Vet hendene med vann mellom hvert rundstykke så blir det lettere å håndtere den klissete deigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.