Halvstekte rundstykker hules ut og fylles med pisket egg, revet ost og strimlet spekeskinke. Topp med finsnittet vårløk, salt og pepper og du har et smakfullt lite måltid
(jeg bruker å si meg ferdig med deigen når jeg kan ta på den uten at den sitter fast på fingeren) Når deigen settes til heving heller jeg over litt olje (som jeg har blandet med litt godt krydder), under hevingen trekker oljen inn i deigen, og den blir super å jobbe med samtidig som rundstykkene blir luftige
I kjøleskåpet mitt er der no nokre pakkar medost som eg har fått attpå Gilde kjøtdeig. I nokre rettar bruker ein begge delar, men når ein til dømes lagar kjøtbollar, vert det nokre pakkar ost til overs
Lavkarbo – grove rundstykkermed Parmesan. Og så litt egg og melkeblanding til å pensle med. Googlet for å finne en oppskrift på grove rundstykker og synes denne hørtes spennende ut
Mine Fantastiske Grove Rundstykkermed Skinke og Ost. som en egen lunchrett , ha med seg på tur mat, som frokost, kosemat gjerne sammen med ett glass rødvin, , til kveldsmaten , eller i matboksen til barna
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
kjør alt utenom havregryn glatt med en stavmikser. frokost/lunsj/kvelds. form så deigen til rundstykker å legg de på ett stekebrett, trykk de litt flate
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.