Halvstekte rundstykker hules ut og fylles medpisket egg, revet ostogstrimletspekeskinke. Topp medfinsnittet vårløk, salt og pepper og du har et smakfullt litemåltid
Server rundstykka til supper, ostefat eller med smør ogskinketil dømes. Då hadde eg ny food-prosessor, og eg reivost, smuldra mjøl og smør og knadde deigeni han
Og så litt egg ogmelkeblandingtil å pensle med. Pisk eggene med en gaffel. Googlet for å finne en oppskrift på grove rundstykkerog synes denne hørtes spennende ut
MineFantastiske Grove RundstykkermedSkinkeogOst. som en egen lunchrett , ha med seg på tur mat, som frokost, kosemat gjerne sammen med ett glass rødvin, , til kveldsmaten , eller i matboksen til barna
Hun sa jeg skulle elte lenge og etter at jeg begynte med det har ting gått bedre. Før hadde jeg krisedårlig resultat med gjærbakst til jeg spurte en bekjent baker om hva jeg gjør feil
Dissemuffinsenemed gulrot, ostogskinke falt i smak. Jeg lagde egne muffinsformer av bakepapir som jeg rev i passe stykker, og la over et glass (som jeg hadde snudd på hodet)
En god venninne anbefalte meg disse rundstykkene, proppfulle av proteinogdelikaterundstykker. Miks egg og CC sammen til en jevn blanding, ha i det tørre og fortsett miksingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.