Og siden vi ikke skal være hos oss, trenger jeg heller ikke bake kake i år, men kanskje du ikke har bestemt deg for hva du skal lage og trenger noen tips, så derfor tenkte jeg å dele oppskriften på to av mine favoritter
Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
– Bruk deretter jordbær til å lage deg røde i flagget men la en liten stripe med hvitt være igjen på kantene inn mot det blå, dette er et puslespill så ta den tiden du trenger,
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å serveregjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen erover oss er jeg ganske sikkerpå at den blir en slager også her
Pass påunder piskingen at skålen er helt ren, og at du ikke får i noe eggeplomme, det kan føre til store vanskeligheter for å få til riktig konsistens på marengsen
Da kan dere lene dere tilbake i sofaen og se på at jeg løper rundt og stresser. Dette erluksus-kake-varianten som har de samme gode smakene, satt sammen til en drøm av en kake
Sukkerbrød med kakao. Jeg likermandlerpå toppen en dæsj med cognac i vaniljekremen. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerørepå så er den ferdig. FerreroRocherer en deilig sjokolade som mange gjernekjøperpå Tax free siden den er så dyr i Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.