Som tidligere nevnt er plommesesongen her og norske plommer er både å finne i hagen og butikken. Da bevarer du plommen utover høsten og kan servere den til dessert sammen med en kule is en dag du måtte ønske
Det er sesong for plommerog mange lurer på hva de skal finne på med alle plommene de har. Dessuten er denne tapasen utrolig enkelt å forberede og det kan jo være en fordel på fredagskvelden etter en lang uke
Fordel plommerog konjakksaus i dessertskåler mens plommene fortsatt er lune. Plommene varmes og serveres i en nydelig konjakksaus som også får vaniljesmak fra ekte vaniljestang
Det nærmer seg høst og hva passer vel da bedre enn å ta utgangspunkt i plommer. Sviddå og resten av familien får fra tid til annen lyst på noe ordentlig søtt og godt
Hadde både plommerog epler som måtte brukes,så da ble det denne pudding-pai-ich lignede saken. ) Alltid moro når man bare tar ting man har liggende, og prøve noe nytt
Norske plommerog epler, er kanskje noe av det beste med høsten. De er så søte og gode. Med masse deilige plommer i hus, bestemte jeg meg for å lage plommekompott
Nå er det norske plommer i butikken, da gjelder det å benytte anledningen til å tilberede noen deikatesser av denne fine råvaren, som plommesyltetøy, plommechutney og plommedessert
Kjempe godt og veldig enkelt å lage. Jeg har vært så heldig å få en stor bøtte med plommer av svigers. Lag gjerne en stor porsjon og oppbevar i kjøleskapet eller frys ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.