Det eneste som tar tid er steketiden, men da skal brødet bare stå i fred og roi en time. Her skal dere få et litetips om et brød jeg har forelsket meg helt i, og som er laget på null komma niks
Jeg har postet mange nydeligeoppskrifter på både varme og kalde kaffer, for det er noe jeg virkelig setter pris på, en god kopp kaffe i fred og ro, men denne overgår alle de tidligere kaffene og er den beste kaffen jeg har smakt noen sinne
Nå viet jeg et par uker til dette prosjektet og skjønner jo at de fleste hverken har tid eller lyst til å gjøre det samme, men siden jeg synes at det er viktig at flest muligi Norge får herlige kaker og deiligemakroner så deler jeg med glede alle tips og triks som jeg har plukket opp
Da har jeg fått forevigetfrokostentilmini på bilder, det er nemligikke så lett når vi står midtoppi det – da haster det veldig, og han begynner å spise mens vi lager
Så mens Hegemor har kvitreti hele dag over middagslukten som har spredt seg ikriker og kroker, har husbonden liddtilsvarende, - dette er den verste middagen han får
(Det hører med tilhistorien at jeg har hatt noen dager HELT iro, pga stråleskader/brannsår, og at jeg nå er så lykkelig over å kunne bevege meg normalt uten å ynke meg av smerter at jeg bobler over av virkelyst
Godt tilbehør eller bare som snacks. Tidsbruk ca. solsikke- eller rapsolje. Olje tilfrityrsteking. Ha mel og krydderet i en bolle og bland alt godt sammen før du rører inn oljen, limesaften og vannet under konstant pisking sånn at du får en klumpfri røre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.