Rillettes ble opprinnelig laget av svinekjøtt, men i dag finnes det mange variasjoner. Legg det ferdige kjøttet i glass eller former og hell på litt andefett på toppen Ha rillettesen på brødskiven og nytSpar på kraften, den er fin å bruke i sauser og fettet er god å steke grønnsaker i
Hver chlorellacelle – som hver er en egen mikrorganisme omtrent på størrelse med et mennesklig rødt blodlegeme – er omringet av en kraftig cellevegg laget av hemicellulose, alfacellulose, proteiner, lipider og glutation, som virker antioksiderende og som styrker leveren
Dressing av rømme og karri. 150 g skinke, 1/2avokado, 2 ss rekesalat, agurk og olivenolje. 1 stekt kyllingfile i biter, 6 oliven, 1/2avokado, 1/2 tomat, litt rød løk, litt agurk. 1oppdelt toamt, 6 aspargs i biter,i boks sardiner i olje, litt olivenolje, salt og pepper. 1/2avokado. 1/2 tomat
Foods consumed would have been pastries, hams, baked meats, and so on…Picnicking really come into its own during the Victorian era, and enters into the literature of that period
Da vi kom fram til hytten fikk vi servert en frisk og smakfull signaturdrink “The Beast” med Mortlach Rare Old laget av Norges beste bartender Jesper Høst
Karbohydrater (brød, ris, pasta, sukker, frukt osv) brytes ned til sukkermolekyler (glukose) som stimulerer til produksjonen av hormonet insulin for å regulere og gi cellene energi til det økte blodsukkeret
Strimle laksen i en bolle og avkjøl i kjøleskap. RILLETTES AUX DEUX SAUMONS400 g fersk laksefilet, gjerne salma200 g røkelaks i terninger100 g usaltet (hvis du har)smør, romtemperert i terninger2 dl fløteSaften av ½ sitron2 ss hakket gressløkSalt og nykvernet hvit pepperRistede baguetteskiver
Jeg har laget denne i utallige varianter og kommer til og lage den i utallige varianter til, fordi det er supergodt, enkelt og av og til også sundt, og sist av økonomiske grunner
Focaccia bakes av ganske så klissete hvetedeig, og jeg hever det kun en gang, i forma. Andre alternativer kan være oliven, tomater, spekeskinke, sardiner
(Elementene i innlegget er hentet fra informasjonshefte utgitt av Førde Sentralsykehus). Bedre fysisk form, reduserer mengden fett i buken, reduserer mengde fett/størrelse på leveren noe som gjør tilgangen til mage og tarm lettere for kirurgen, påvirker farten på vektnedgangen etter operasjonen, reduserer risikoen for komplikasjoner og korter ned liggetid på sykehuset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.