Hell det i kjelen og la det koke til kjøttet er mørt (kan ikke bli mørt nok). Smelt og brun en god klatt med smør, rør inn mel til det er brunt, spe deretter med kraften til ønsket mengde saus
Trethett/utmattelse og lite energi er det aller vanligste symptomet når det gjelder alle slags allergier, og dette er også tilfellet for gluten sensitivitet
Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Så kunne jeg selvfølgelig ha blogget litt om maten vi har spist, men i dag var den ganske traurig og trist, ikke noe spennende å servere mine vakre bloggegjester på, med grovbrød til frokost og superenkel middagsmat, som ligner på det jeg har snakket om mange ganger før
Dekk bunnen med aliminiumsfolie, og legg deretter bakepapir over ( dette for å skape en lufttett pakke til senere, uten at maten kommer direkte i kontakt med aliminiumen)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Tilsett litt vann så det ikke brenner seg. Det er noen tøffe dager som venter meg, men jeg kommerinnom med litt mat- og treningsinspirasjon de dagene jeg har mulighet til det
Kanskje fordi hønsefrikase var noe som hørte til sjeldenheten. Lørdag ettermiddag hang jeg over frysedisken på Meny og lurte på hva jeg kunne diske opp med til middag
Og når det kjem til dessertar, stolar eg på franskmenn tvers gjennom. Til og med franskmennene kunne ikkje finna ein betre måte å beskriva desserten på enn å berre kalla han perfekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.