Reinsdyrfilet i parmaskinke
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 g tørkede aprikoser
  • 20 g tørket fiken i terninger
  • 200 g blandet skogsopp i biter
  • 2 finhakkede sjalottløk
  • 8 skiver parmaskinke
  • salt
  • pepper
  • 2 ss finhakket oregano
  • 2 ss smør
  •  
  • Kompott
  • 2 ss sherry- eller hvitvinseddik
  • 1 kanelstang
  • litt revet ingefær
  • 1 knust hvitløkfedd
  • 2 finhakkede sjalottløk
  • 2 dl tørr hvitvin
  • 2 ss sukker
  • 100 g bløtlagte, tørkede aprikoser
  • 100 g sopp stekt i smør til pynt
  • 4 skiver briocher eller rundstykker, ristet
  • 2 dl reinsdyrkraft smakt til med finhakket oregano

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.