Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppireinsdyrfileten. På oppdrag hvor jeg lager mat tillystige lag, har denne oppskriften vært en suksessfull hovedrett
Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppireinsdyrfileten. En festmiddag med spennende smaker. Ta ut reinsdyrfileten og legg den i en ildfast form
Her oppe i nord, er ikkereinsdyrfilet så veldig sjelden. Og som vilt, er det en delikatesse. Her kommer en oppskrift jeg fant på Aass bryggerisinsiden for en stund siden
Legg dem så i en ildfast form og stikkinn et steketermometer. Hell så raskt på kaldt vann for å avslutte kokeprossessen og for å beholde den friske grønnfargen
olje + smør tilsteking. frisktimian. Stek i varm stekeovn, 225 oC i 30 - 40 minutter. 800 g reinsdyrfilet. 2 ss Fungi (Sorte dråper - norsk type soyasaus). 1 ss finhakketpersille. 3 skiversellerirot
Olje og smør tilsteking. Rødvinssaus. ½ l innkoktviltkraft. La kjøttet hvilei ca 20 min før oppskjæring. 800 g mørnet flatbiff eller ytrefilet a rein. 2-3 knuste einebær, frisktimian. 3 dl rødvin. 1 dl lettpisket fløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.