Denne retten går også fint å lage en vegetar versjon av hvis du dropper parmaskinken, men hvis du velger å gå for den medparmaskinken vil du merke at den salte skinken sammen med den søte fikenen er en perfekt match
Legg en halv skinke medparmaskinke på toppen. Søte, moste fiken sammen med salt skinke går som hånd i hanske, og så topper jeg det med en liten dæsj balsamicosirup
Bland salaten med litt olivenolje, salt og pepper. Lag et dypt snitt (kryss) ned i hver fiken. Sett fikenene over i en ildfast form eller på et stekebrett
Men hvis man likevel skulle si noe, så er det at du for all del ikke må forledes til å tro at ferske fikener har noe som helst å gjøre med tørkede fikener
Anrett en god skje med purè, fiken, aspargesbønner og fordel skivene av andebryst. Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett
Til forrett begynner vi med en av mine favorittsalater, nemlig fiken og prosciuttosalat. Siden det er snart helg, tenkte jeg at jeg kunne presentere et forslag til en trerettersmiddag til dere med mange gode smaker
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Parmaskinke. Legg på parmaskinke, oliven, sharon, jordbær og drypp over litt pesto. Parmaskinke. Hadde igjen rester av helgens pizza og fruktsalat , når restene ikke passer til lapskaus eller suppe,
I dette innlegget kjører vi forretten, nemlig en fantastisk god steinsoppsuppe med crispy parmesanchips og med noen skiver herlig sprøstekt parmaskinke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.