Juhuuuu - det er Rabarbratid. Kortreist mat med god smak. Frem med sukkerposene og lag noe søtt, friskt og godt med råvarer fra egen hage (eller butikk)
Det er rabarbratid, og akkurat nå smaker de nye stilkene aller best. . Rabarbra er ikke så sunt i store mengder, men litt nå i høysesongen må en vel kunne unne seg
Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
Endelig er det rabarbratid igjen. Jeg må innrømme at vår rabarbra bare såvidt har begynt å skyte skudd, så jeg har jukset og brukt opp siste rest av frossen rabarbra fra i fjor
Nå er det rabarbratid, og da er det bare å kjøre på med rabarbra. Rabarbrasuppe med Creme Fraiche og krutonger – perfekt Ayurvedisk dessert 02 jun 2015/0 Kommentar/i Helse, Mat /av Bodil Mauritzen
Nydelig kake som anbefales i disse rabarbratider, deilig og frisk. Nå er det helg om litt og da kan jeg slippe jubelen løs og gå hjem fra jobben med skuldrene senket
Det er sommer og rabarbratid. Endelig kan man lage noe av denne sure stilken som vokser vilt i hagen. Jeg har laget en kremet mascarponekrem med rabarbarbrakompott tilsmakt ristet kokkos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.