0,5 dl H-melk. Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
2-4 ss sukker (avhenigig av hvor syrlig rabarbraen er). Bruk en paiform på 24-26 cm. Stek i 20-25 minutter på midterste rille til toppen har blitt gylden. 2-4 ss sukker (avhenigig av hvor syrlig rabarbraen er)
½-1 kg rabarbra. Kok opp, la koke i 3-10 min, alt etter hvordan du liker det. Tilsett 1-3 dl sukker (valgfritt alternativ. ayurveda, dosha, helse, kapha, mat, pitta, vata, Vegan ½-1 kg rabarbra
Skrell rabarbraen om den virker trevlete, skjær den i 2-3 cm. 30-40 minutter. Nå er det helg om litt og da kan jeg slippe jubelen løs og gå hjem fra jobben med skuldrene senket
Juhuuuuu. Der skal tiden bruges til vasketøj, men måske der også lige bliver tid til lidt billedspam fra Gozo - og muligvis en opfølgning på mit måske-blogtræf, som jeg hermed har smidt en lille bitte line ud til
I løpet av denne uka skal jeg dele rabarbrasuppe, -syltetøy og ostekake med rabarbra med dere. Visste du at rabarbra egentlig er en grønnsak som kom til Europa på 1700-tallet, den kommer opprinnelig fra Sentral-Asia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.