Paien med ingefær og valnøtter er i mine øyne perfekt i smaken. Smuldre det sammen med fingrene eller i en foodprosessor slik at smøret blir jevnt fordelt
La gjerne litt deig henge over kantene dette kan trimmes av med en kniv etter deigen er forstekt. I den anledning laget vi en enkel og velsmakende rabarbrapai
Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen
Rabarbrapaimed speltmel og havregryn og toppet med jordbær. Rabarbrapai. Paien er laget med speltmel og havregryn som gjør den sunnere, og du kan lett lage den sukkerfri med å erstatte sukkeret med sukrin gold (bare husk på at sukrin er dobbelt så søtt som sukker
Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is -eller spis den som den er. før idag lovte jeg dere oppskrift og fremgangsmåte på den herlige rabarbrapaien jeg og Andrea lagde igår - så here it goes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.