FremgangsmåteFransk syrlig sitronterte med syndig marengs passer perfekt på varme sommerkvelder, eller når som helst når man har lyst på noe utrolig godt
Her har du en fransk variant, som er smaker utrolig nydelig. Sitronterte med marengs på toppen er en populær kake i mange land, og lages i litt ulike variasjoner
Jeg kjøpte med meg en fransk kokebok hjem med navnet. cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
★ IKKE bland makronblandingen for hardt når marengsen skal blandes med mandelmelet. FRANSKE MAKRONER. ★ Pisk deretter på høy fart til det blir til stiv marengs
Det ble tre typer marengs topper, hvite, lett rosa og turkis. Ha marengsen i en sprøytepose og sprut små topper på bakepair, bruker du en "tyll) med mønster får marengs toppene mønster
disse små delikate marengskjeksene, er det større rom for å mislykkes, det tok et par forsøk før jeg fikk det til, og det ble en del makroner som ende i komposthaugen,
- Du må prøve deg litt frem med sukkeret, blandingen skal bli en kritthvit og blank marengs som du lett kan lage topper med, og som står når du snur bollen opp-ned
Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.