Topp medkanel, sukrin, rosinerog det klassiske smørøyet. Nå som jula nærmer seg med stormskritt, så synes jeg det passer fint med grøt på kjøttfri mandag – det hører liksom jula til
Tilsett rosinerog bland sammen med en skje. Rosinene gjør også at kulene blir søte, så du kan fint redusere (eller øke) mengden rosiner for å regulere søtningen
Det såg jättegott ut med hemmagjord musli, älskar kanel och russin så jag ska nog prova det här receptet, skulle nog vara väldigt gott att sprinkla över vaniljglass också =)
Start helgen med deilige havrekjeks og en kopp kaffe. Miks alt sammen medrosiner. Det er supert å fryse ned kuler, om du ikke skal spise alle med engang
Fylt medrosinerogkanel kan det kanskje likne litt på eit julebrød, men er meir kalorifattig sidan det innheld lite sukker og halvparten av væska er vatn
Paien med ingefær og valnøtter er i mine øyne perfekt i smaken. Smuldre det sammen med fingrene eller i en foodprosessor slik at smøret blir jevnt fordelt
Legg et bakepapir eller aluminumsfolie på toppen av paien og fyll det med tørkede erter. La gjerne litt deig henge over kantene dette kan trimmes av med en kniv etter deigen er forstekt
- Del deretter opp deigen i strimler på langs med et pizzahjul. I stedet for å lage en kanelknute å la jeg deig-emnene rett ut på en stekeplate og stekte de som de var
Strø med litt sukker og litt kanel over rabarbraen. Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is -eller spis den som den er. før idag lovte jeg dere oppskrift og fremgangsmåte på den herlige rabarbrapaien jeg og Andrea lagde igår - så here it goes
Server med is, krem, eller vaniljesaus, eller helt som den er. Tidligere har vi laget rabarbrakompott, men siden kjærestekokken elsker søtsaker og kaker, ville jeg prøve meg på en pai
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.