Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. Det er mange varianter av vårruller som lages og serveres, fordi man kan velge så mye forskjellig fyll og wrap til vårrullene
Det er en viktig del av den norske arven og historien vår. Oppskriften tilhører Helena Matea Gilberg fra Gausdal, men den kunne like gjerne vært Borgny Brendjord sin
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker. Dekk med resten av timianen, sitronsaften og olivenoljen, og sørg for at kotelettene er dekket med marinade
Om du synes deigen er litt bløt og seig, så skal den være slik. Har fått denne oppskrift fra Bente - famous husmor som har guidet meg gjennom matlaginga mi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.