Ha oppi rosenkål, løk, hvitløkog eple, og la det frese litt før varmen skrus ned til medium. Nakkekoteletter med stekt rosenkål, eple ogløk er en utrolig frisk variant som jeg anbefaler
Rør inn finhakket rødbeter, eple ogrødløk, smak til med citronsaft og pepper. Smør et tynt lag av resten av kremosten over hele lefsen, legg salat på halvparten ogmed to lakseskiver over
Server den sammen med eple, løk, og røstipoteter - topp det hele med rødvinssausen og server. Krydre svinefileten, epleskivene ogløkskivene godt med salt og pepper
Serveres med ris. Dette er en frisk og mild fiskerett som jeg lærte for mange år siden. 1 pakke koketorsk1 creme fraiche1 løk1 eple3-4 teskjeer sennep (jeg bruker Iduns grove)ost til gratineringTilberedning. legg torsken i en formhakk løkog skrelt eple i små biterrør sammen creme fraiche, løk, eple og grove sennep og hell dette over torskenost på toppen til gratineringStekes på 200 grader i ca 40 minutter. 1 løk
Dekk formen med folie og stek som angitt. Her med et lett sukkerdryss på eplebåtene. Stek løkog bacon et par minutter og fordel dette over kyllingen i formen
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Jeg har fått en ny stjerne på desserthimmelen, og den er alt hva man kan ønske seg av en avslutning på måltidet
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.