Ha kjeksen i en pose og knus den med et kjevle eller tilsvarende, bland så inn smør og kanel. Kjør romtemperert smør, kjeks og litt kanel noen sekunder i en matmølle, til du har fått en smuldrete konsistens på kjeksen
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Curry paste, søt chilisaus og ingefær, setter en spicy smak på retten, og marinaden gjør kjøttet saftig
Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
Ordet ' Chevre ' er det franske ordet for geit. Denne retten kan brukes både som forrett og dessert. Chevre er en ost, som opprinnelig kommer fra Frankrike, laget av geitmelk
Smak til med salt og pepper og hell over salaten. Da er loffen sprø og osten myk og lun i midten. Stek i pannen med olje til brødet er gyllent på begge sider
Skjær/del opp alle grønnsakene Del osten i skiver/biter og stek lett i en pannesmelt smør og rør sammen med litt sukker (gjerne brunt sukker), rist valnøttene sammen med dette og skru av pannen slik at det blir kalt og stivner på valnøtteneBland alt sammen i en bolle og tilsette gjerne litt god olivenolje, balsamico eddik samt salt og pepper
Ha de i en ildfast form, med litt olivenolje, salt og pepper over. Start med rødbetene. Tilslutt, kutt opp chevre i litt større stykker og ha på toppen av salaten
Chevre kan fint byttes ut med for eksempel brie eller camembert om man har det liggende. Knus valnøtter lett med hendene og strø dem over laksefiletene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.