Med litt brød og salat til fungerer den også godt som en forrett. Sjampinjong er en svært allsidig sopp som kan brukes til alt fra stuinger, i salater, på pizza, i gryter, som en del av en tapasmeny osv
Bunnen er laget glutenfri og er toppet med pesto, løk og sjampinjong. Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden
Det er noe med smaken av soyasaus som kan være så sinnssykt vanedannende og sammen med frityrstekt biffkjøtt får du en nesten uimotståelig smakskombinasjon
Start med å kutte auberginen i terninger og sjampinjongene i skiver. Rett og slett kokt ris med litt løk og kraft som kokes al dente for deretter og tilsettes litt smør og parmesan
På søndag var jeg syk, så da var det min kjære som måtte lage middagen. Jeg hadde planlagt kyllingpai etter en oppskrift i den rutete kokeboken og at jeg skulle ta bilder underveis og legge ut oppskriften etterpå
Kutt Paprikaen, Sjampinjongen Og Grønne Chilien i Terningsstørrelser. Når Den Begynner å Bli Klar Setter Du inn Sjampinjongen Og Krydderet Du Ønsker å Buke
Krydre med litt salt og pepper (salt kan være unødvendig om du steker i smør). Legg salat, tomat, sopp og pesto på en brødskive, og topp med brødskive nummer to
- 100 g fersk sjampinjong- ca. 100 g fersk sjampinjong. Dette trenger du til 1 person. 10 cm purreløk- 1 ts margarin- 100 g kjøttdeig- salt og pepper- 1,5 dl vann- 1/2 kjøttbuljongterning- 1 ts soyasaus- ca
Ha i risottorisen og la den steke med et par minutter mens du rører. Skjær sjampinjongen i små biter. La den koke helt inn før du øser på én øse med buljong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.