Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Full av deilig smak av ost, urter og hvitløk og helt nydelig å se på. Denne ukens oppskrift er fra dyktige Amanda, som er en australsk/italiensk kokk med bloggen Chew town
Så snart solen titter frem og det har blitt noenlunde akseptabel temperatur, så griller vi. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Terje, som har bloggen Nettbakeren, er en av mine favorittbakere. Han har ikke bare helt fantastiske oppskrifter, men han er også både positiv og dyktig, og så baker han med hjertet
Det er en viktig del av den norske arven og historien vår. Den fortjener å bli tatt vare på – av respekt for Helena Matea, mormor og alle de andre bakstekvinnene som har stått på lenge før oss
Og dere som nå skal ta opp problemet med kvalitet, så har jeg bare en ting å si. Og selvsagt bra mat. Men igjen, det viktigste er at du får nok og god mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.