Har brukt den som oppslagsverk for diverse oppskrifter, og nå begynte jeg savne selve bloggingen, det å skrive noen ord og komme i kontakt med mange hyggelig nye mennesker
Hellstrøm anbefaler litt råkost til denne for et komplett måltid. Jeg valgte Cocotte mednorsklaksog linser fordi den, som flere av rettene hans, kommer i en sort ildfast form som kan brukes om og om igjen
Nydelig suppe medlaksogostog krydder fra fjerne land. Ha i ostenog smak til med krydder. Skru opp varmen litt, ha i vannet og knus buljongterningene litt før du har dem oppi, da er de lettere å røre ut
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Krydre lakseskivenemed salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen. Pakk laksen inn i seranoskinke og stek på høy varme i en blanding av olje og smør
Helstekt laksmed purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefiletenmed skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Til slutt så dekker du med cottage cheese og revet ost. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Legg laksefilet, over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Krydre godt med salt og pepper. Ingredienser ✿ Laksen har også snart sett sine beste dager
Du kan velge om du vil bake laksen for seg selv, eller om du vil bake den sammen med grønnsakene. Fennikel oglaks er veldig godt sammen, og når begge deler er bakt i ovn blir det en saftig og velsmakende rett
Server gjerne med en frisk salat, fetaost, soltørkede tomater og en god klatt mager kesam ♥. Etter at jeg prøvde å marinere laksog andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Snitt laksefilêten på midten og fyll godt medkremosten. Så er det berre å variere etter kva grønnsaker man liker og har tilgjengelig, og gjerne bytte kremost urter med andre typer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.