Når det er gått ca en time slår du av ovnen og lar de stå i ovnen minst en time til. =) ca 3 på kenwooden min. =)De skal stå minst 1 time på 100 grader midt i ovnen
Stekes på 180 grader i ca 45 min. Når mannen i mitt liv fyller år, er det klart jeg må bake kake. Han har mange interesser, og det er mange kaker jeg kunne laget…
Kutt blomkålen i biter og kok den i 3 minutter i salt vann. Gratineres på 250 grader i 12 - 15 minutter til osten har smeltet og toppen fått litt farge. 15 minutter til osten har smeltet og toppen fått litt farge
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Langpanner som er ca samme størrelse som min kan du få tak i HER (annonselenke)
Favorittkaka hennes er ostekake, og planen var egentlig å lage varianten eg har lagt ut før HER, som er blitt en ostekake-suksess for mange, mange av mine lesere
Skjær i mindre firkanter, smelt sjokolade og dypp bitene nedi. Ha den i mikro i underkant av 2 minutter – sjekk gjerne et par ganger før om den er ferdig
Stek scampi så de ikke er råe i midten og ha i sukkerertene det siste halve minuttet. 1/2 løk1 ss smør1/2 dl villris (helst rød villris som du får i innvandrer butikkene)2 1/2 dl vann1/2 grønnsaks buljongterning1/2 dl jasminris1/2 rød paprikaPILAFFIRISSkrell og finhakk løken. La risen koke under lokk i ca 20 min. Så rører du inn jasminrisen og lar dette koke ytterligere 20 min. Finn hakk og tilsett paprika når det gjenstår ca 5 min av koketiden. Tilsett krydder, fløte, fiskefond, vann og appelsinjuice, og la sausen småkoke i ca 10-15 min. Stek kamskjellene 1 min på hver side
Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød. ) Måten de er formet på har jeg kopiert fra moren til kjærestenmin, og gjør at prosessen går enda kjappere
strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
Finn frem en liten aluminiumsform eller bruk en liten brødform som du kler med bakepapir. Skjønner du nok har mye og gjøre, men hvorfor svarer du ikke på hvordan du fikk til fargen
Jeg tilbringer den sammen med svigermor og min kjæreste. Hei alle sammen. Endelig er helgen her. Vigav denne kaken til sjåføren som takk for skyssen, den ble godt mottatt
Forstek bunnen i 10-15 minutter, eller til den begynner å bli gylden. Stek ostekaken på 160 grader i 35-40 min. Ikke åpne ovnen etter 35-40 min,men slå den av og la ostekaken stå i ovnen i ca en time. Det tar ca 10-15 min
) Kjærestenmin sin favoritt kake er Suksessterte (eller gulkake, om du vil). Resultatet ble veldig godt og ifølge kjærestenmin var dette kanskje hans nye favoritt
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
steke i bare noen minutter hver, og røren går fort å lage. Røren i seg selv er rimelig bleik, så den fargen du får på deigen, svarer godt til den fargen bunnen får når den er stekt
La det surre noen minutter og server. Er de kokt på forhånd, skal de bare varmes i noen få minutter. Jo mer olje du bruker, jo tykkere blir Aiolien, så vil du ha en tynnere dressing, bruker du mindre olje, mens om du vil ha en tykk majones må du ha i mer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.