Det er jo nåpåhøsten det virkelig er deilig å være ute. Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at når noen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg det de har i hendene, enten det er bestikk, fendereellerunger, og så stirrer de litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
I kokeboken står det at du skal skrelle eplene, jeg droppet å gjøre dette fordi jeg vil ha den rødlige og rosa farge på eplebitene etter at de er bakt i ovnen
Når kaken er kald og har stivnet skikkelig, løager du gele. Her får du oppskriften på en deilig og frisk ostekake med oreokjeksbunn og appelsingelelokk
Men nei, alle tegn tyderpå at nåer rabarbratiden her. Nåer jeg ferdig med utenlandsreise, Bergenstur(nesten det samme)og nesten ferdig med en kraftig influensa
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
I mangel på snø ute, prøver jeg å tenke kreativt her inne, hihi. En bit, og du er hekta. For å være på den sikre siden anbefaler jeg å dobble oppskriften (minst)
Når sviddå toppes med innrykk av en trykkoker så blir dette med tid enda bedre. Jeg er ikke alene om å mene at den kulinariske definisjonen på høst for en vestlending er lam
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at det er lett å oppnå
Etter vaniljekremen, putter du noen biter oppkuttet eple i muffinsene slik som på bildet under. Et tips er å bruke to formerper muffins så slipper du at de flyterutovernår de stekes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.