Produksjon og reduksjon av dimetylsulfid (DMS)
Marius Graff
Marius Graff
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 40 minutter ved en isotermisk koking, med temperatur på
  • 100 celsius og
  • 200 g/L = 1000 ug/L
  • 50 grader < T(t) < 100 grader Ved temperaturer under 50 grader må tallet 4000 byttes ut med den funksjon av tid, som øker raskt under 40 grader Dette impliserer at foranderinger i [SMM] over tid vil tilfredstille en tidsavhenging diferentiell ligning. Ligning (1), hvor C nå er en funksjon av tid via likning (2) og (4)
  • Dette betyr at av de
  • 157 som vil si at
  • Vi vet også at en gjæring
  • 2. For kalde gjæringer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.