Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel. Og det blir aldri for mye bèarnais så kjør på med biff og bèarnaise saus til
Poteten blir bakt og skallet får en deilig sprø skorpe. Rett og slett en lekkerbisken. Hasselbakt potet er en bakt potet i en morsom variant med skrellet på
Ovnsbakte poteter er snadder og en god kilde til nødvendige næringsstoffer. Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over
Du kan godt bruke din egen oppskrift på hvit saus hvis du vil, det som er viktig her er at sausen skal være litt tynnere enn vanlig “fiskebollesaus” – konsistensen skal være en mellomting mellom melk og hvit saus
så kan du koke potetene litt på forhånd, f. Her på bildet, har jeg fylt med grønnsaks-salat m/rømme. Skjær kryss i toppen av poteten, og klem poteten åpen
Deilige stekte poteter med sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Ha gjerne oppi andre grønnsaker også som sellerirot, pastinakk, kålrot, gulrøtter eller det du måtte ønske
Dette er perfekte ovnsstekte poteterog kanskje de beste potetene jeg vet om. Det var Jamie Oliver som jeg først så lagde de, og etter det har jeg vært hekta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.