Posteier med soppfyll
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g hvetemel
  • 200 g smør
  • 1 dl vann
  • 1 ts eddik
  • 1 eggeplomme til pensling
  •  
  • PIROGDEIG
  • 250 g hvetemel
  • 15 g gjær
  • 1 ½ dl vann
  • ½ ts salt
  • ½ ts sukker
  • 1 lite egg
  • 1 ss smør
  •  
  • FYLL
  • 5 skiver lettrøkt, mager skinke
  • 150 g sjampinjonger, kantareller eller blandet sopp
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • salt
  • pepper
  • 1 ss strøkavring til garnering
  • evt 1 ss hakket persille

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.